‘Kantoor Wensink laat ik altijd alles regelen!’

Annemiek Slotboom, KommunikatieKracht

Administratie

Het is niet altijd het leukste klusje, maar je administratie kun je gewoonweg niet overslaan. Door je administratie bij te houden kom je niet voor verrassingen te staan. Door controle en overzicht te houden ben je altijd in staat om tijdig bij te sturen, mits dat nodig is.

De specialisten van Kantoor Wensink zorgen ervoor dat jouw administratie op orde is. Wij nemen ieder jaar de jaarrekening met je door en trekken tussentijds aan de bel als wij denken dat bijsturen nodig is. Onze specialisten signaleren en adviseren.
Door geregeld zelf de app te checken weet je precies hoe je er voorstaat gedurende het jaar. Valt je iets op of heb je een andere vraag? Wij staan voor je klaar om met je mee te kijken en zaken toe te lichten.

Bij Kantoor Wensink betaal je, voor het pakket dat we samen overeenkomen, een vast bedrag per maand. Ook hier kom je dus niet voor verrassingen te staan. Het team van Kantoor Wensink helpt je graag met je volledige administratie, bij het opmaken van jaarverslagen, maar ook als je behoefte hebt aan managementadvies en/ of bedrijfsadvies.

Heb je een andere vraag of financieel vraagstuk? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag!

Waarom Kantoor Wensink

Bij Kantoor Wensink staat kwaliteit voorop. Financiële en bedrijfsmatige vraagstukken zijn vaak niet gemakkelijk en daar helpen wij je graag bij. Samen bespreken we de mogelijkheden en adviseren wij je net zo lang totdat jij er een goed gevoel bij hebt en in staat bent de juiste keuzes voor je onderneming te maken.

Naast het feit dat onze specialisten professioneel en vakbekwaam zijn vinden wij het ook belangrijk een goede verbinding en persoonlijke contact met onze klanten te onderhouden. Een netwerkbijeenkomst of een etentje om de goede zaken te beklinken en af te ronden zijn onze specialisten dan ook niet vreemd. Weet dat bij Kantoor Wensink de koffie altijd voor je klaarstaat!