‘Bij complexe vraagstukken kan ik altijd bouwen op ‘Kantoor Wensink’!

Kevin Kerklaan – Franchisenemer New York Pizza

Wie zijn wij

Met Dennis Wensink aan het roer houden wij ons bezig met alles op het gebied van advies en administratie. We denken met je mee, zijn niet belerend en onze klanten staan bij ons centraal. We geven advies over jouw bedrijf en management. En over de beste manier van administratie voeren. Dit doen we op een persoonlijke manier. We zijn oprecht betrokken bij onze klanten en ons netwerk. Eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke voorwaarden om ons werk goed te kunnen doen.

Kwaliteit staat voorop. Maar ook plezier en verbinding met onze klanten heeft bij ons een speciale plek. Het is leuk, nuttig en interessant als onze adviseur of boekhouder bij je langs komt. En kom je bij ons? Dan staat er altijd een kop koffie en iets lekkers klaar. Je bent van harte welkom!

Weten waar je aan toe bent

Bij Kantoor Wensink weet je altijd waar je aan toe bent. We doen jouw administratie grondig en bespreken ieder jaar met jou de jaarrekening. En als het lijkt dat het niet lekker loopt, trekken we tussentijds aan de bel. We signaleren en adviseren. Gedurende het jaar kun je heel eenvoudig via de app zien hoe je ervoor staat.