‘Bij complexe vraagstukken kan ik altijd bouwen op ‘Kantoor Wensink’!

Kevin Kerklaan – Franchisenemer New York Pizza

Wie zijn wij

Het team van Kantoor Wensink heeft alle kennis en knowhow op het gebied van advies en administratie. We denken met je mee, we helpen de juiste weg voor jouw onderneming te bepalen en we geven je advies over reorganisatie, winstoptimalisatie of andere financiële vraagstukken.

Aan het roer van het team staat Dennis Wensink, gepokt en gemazeld in het vak en met zijn jarenlange ervaring zijn weinig vraagstukken hem vreemd. Eerlijk en transparantie zijn kernwaarden die bij Kantoor Wensink hoog in het vaandel staan. Alleen op basis van vertrouwen kunnen wij het maximale rendement voor je behalen.

De specialisten van Kantoor Wensink zijn professioneel en vakbekwaam, maar wij vinden het ook belangrijk een goede verbinding en persoonlijke contact met onze klanten te onderhouden. Weet dat de koffie altijd bij ons klaarstaat!

Adviseren en begeleiden

Onze specialisten kijken niet alleen aan het einde van het jaar naar het resultaat, maar wij adviseren en begeleiden je ook gedurende het jaar. Zo ben je instaat om tussentijds bij te sturen of de focus binnen de organisatie te verleggen, daar waar het nodig is.

Wij hebben de controle over je administratie, wij adviseren en begeleiden je en we bespreken jaarlijks je jaarrekening met je. Heb je vragen? Stel ze vooral!