‘Dennis voorziet ons al jaren van goed advies!’

Astrid & Henk Vosselman – Brasserie & Wijnbar Martins

Diensten

Van juridisch advies tot de aangifte van je inkomstenbelasting, van het opmaken van de jaarrekening tot het adviseren bij een bedrijfscrisis. De specialisten van Kantoor Wensink zijn allround, vakbekwaam en gespecialiseerd in alle juridische en financiële aspecten die bij een bedrijfsvoering komen kijken.

We zijn je sparringpartner en adviseren en begeleiden je graag als het gaat over winstoptimalisatie, overnames, commerciële of operationele vraagstukken, bedrijfscrisissen, het opmaken van jaarrekeningen, Btw-aangiftes, belastingadvies, vennootschapsbelasting en de dagelijkse administratie.

Ook voor vragen en advies over VvE beheer en erfbelasting kun je bij onze specialisten terecht.

Dennis Wensink

Waarom Kantoor Wensink

Bij Kantoor Wensink staat kwaliteit voorop. Financiële en bedrijfsmatige vraagstukken zijn vaak niet gemakkelijk en daar helpen wij je graag bij. Samen bespreken we de mogelijkheden en adviseren wij je net zo lang totdat jij er een goed gevoel bij hebt en in staat bent de juiste keuzes voor je onderneming te maken.

Naast het feit dat onze specialisten professioneel en vakbekwaam zijn vinden wij het ook belangrijk een goede verbinding en persoonlijke contact met onze klanten te onderhouden. Een netwerkbijeenkomst of een etentje om de goede zaken te beklinken en af te ronden zijn onze specialisten dan ook niet vreemd. Weet dat bij Kantoor Wensink de koffie altijd voor je klaarstaat!