‘Ook met een kleine vraag kan ik bij Dennis terecht!’

Daniel van de Kamp, Co-founder Zwart Reclamemakers

Advies en begeleiding

Financiële en bedrijfsmatige vraagstukken zijn vaak niet gemakkelijk. Onze specialisten helpen je daar graag bij. Wil jij je bedrijf gaan verkopen? Gooi je het roer om en wil je voor jezelf beginnen? Heb jij de behoefte aan een gedegen advies over winstoptimalisatie of wens je specialistische begeleiding bij een bedrijfsovername of reorganisatie? De deskundigen van Kantoor Wensink zijn er voor al deze vraagstukken.

Het maken van keuzes vergt soms veel van je. Het kan voor stress en onzekerheid zorgen en het is belangrijk geen overhaaste beslissingen te nemen. Wij zijn je sparringpartner op het gebied van al je financiële en bedrijfsmatige vragen. Bij problemen gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. We stemmen het proces en de te nemen stappen nauwkeurig met elkaar af, waarbij jezelf altijd de leiding houdt op het verloop van dit proces.

De specialisten van Kantoor Wensink hebben jarenlange ervaring, zijn vakbekwaam en hebben kennis van zaken op allerlei gebied. Mocht het voorkomen dat wij je niet de juiste oplossing kunnen bieden? Dan zetten wij ons uitgebreide netwerk in om samen verder de diepte in te gaan en tot een goed eindresultaat te komen.

Remy Kleverwal
Belastingadviseur

Waarom Kantoor Wensink

Bij Kantoor Wensink staat kwaliteit voorop. Financiële en bedrijfsmatige vraagstukken zijn vaak niet gemakkelijk en daar helpen wij je graag bij. Samen bespreken we de mogelijkheden en adviseren wij je net zo lang totdat jij er een goed gevoel bij hebt en in staat bent de juiste keuzes voor je onderneming te maken.

Naast het feit dat onze specialisten professioneel en vakbekwaam zijn vinden wij het ook belangrijk een goede verbinding en persoonlijke contact met onze klanten te onderhouden. Een netwerkbijeenkomst of een etentje om de goede zaken te beklinken en af te ronden zijn onze specialisten dan ook niet vreemd. Weet dat bij Kantoor Wensink de koffie altijd voor je klaarstaat!